Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Biztonsági előírások

2008.02.05

Biztonsági előírások
Az alapvető lőfegyver biztonsági szabályokat figyelembe véve kell az airsoft fegyvereket kezelni.
A négy alapvető lőfegyverre vonatkozó biztonsági szabályt mindig be kell tartani, otthon ugyanúgy, mint a játékmezőn:

1. Minden lőfegyvert úgy kell kezelni, mintha töltve lenne. Csak azért, mert azt "gondolják", hogy üres, nem azt jelenti, hogy az is. Mindig azt kell feltételezned, hogy a fegyvered töltve van, és aszerint viselkedni.
2. Sose irányítsd a fegyvered valamire, amit nem akarsz eltalálni. A fegyveredet mindig biztonságos irányba tartsd, akárhol vagy és akármit csinálsz.
3. Tartsd el az ujjad az elsütő billentyűtől, és a ravaszvédőn kívül, amíg nem vagy kész a lövésre. A fegyver balesetből származó sérülések 99%-a amiatt történik, hogy valaki meghúzta a ravaszt, amikor nem akarta.
4. Ismerd a célpontodat, és hogy mi van mögötte. Tüzelés előtt azonosítsd a célt, és vedd számításba hova érkezhet a BB-d, ha elvéted. Ha túl kockázatos, ne tüzelj.

BB-től egy direkt találat a puszta bőrre általában csak közepesen fájdalmas, de veszélyes lehet a puha szövettel borított területeken. Emiatt, általános biztonsági előírások és felszerelések alakultak ki az airsoft közösségben.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

High Blood Urging - Hypertension

(Ataiptenvevy, 2018.10.11 22:48)

Pression arterielle est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre coeur bat, il pompe le sang par de vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/generique-cialis-pas-cher-2/