Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Más biztonsági előírások

2008.02.05

Más biztonsági előírások
Néhány más szabály, mint a BB-k maximális sebessége és távolsági előírások más módon használt egyes csoportoknál, helyszínüktől függően:

Számos pálya szintén kéri a játékosokat, hogy a játékosok fegyverüket a biztonsági állapotban tartsák egészen a lövés pillanatáig, még az aktív játék közben is. Ez a gyakorlat a valódi tűzfegyveres kiképzésből lett átvéve, ahol tilos az ujjat a ravaszon tartani, vagy a fegyvert kibiztosítani, amíg a lövés nincs előkészítve.

Egy eléggé elterjedt gyakorlat, hogy a játékosok a "Tüzet szüntess, Civil a pályán"-t kiáltják, és megállítják a futó játékot, ha egy játékost vagy kívülállót megfelelő szemvédő nélkül a pályán látnak. Bármelyik játékos, aki ezt hallja szintén meg kell, hogy álljon, és szintén elkiáltania, ami egy láncreakciót eredményez, ami figyelmezteti és megállítja az egész játékot. Miután a helyzet megoldódott (megvédve a személyt a veszélytől, vagy eltávolítva a pályáról), a játék általában onnan folytatódik, ahol abbamaradt.

A résztvevőknek kötelező az arcvédő maszkot/szemüveget bármilyen körülmények közepette hordani. Ez az alapvető biztonság az airsoft pályán, és ezt a törvényt mindig betartatják a játékot felügyelő vezetők, hogy biztosítsák a játékosok biztonságát és, hogy ne forduljon elő baleset játék közben.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.